Populära frisyrer för könshåret hos kvinnor

Upptäck alla populära frisyrer för könshåret hos kvinnor med Venus och gå steget längre än att bara raka könshåret. Testa olika frisyrer för kvinnligt könshår!

Populära könshårsfrisyrer för kvinnor

Precis som vi älskar att styla håret på våra huvuden finns det så många spännande sätt att styla sina lockar där nere! Vill du testa något annorlunda med ditt könshår och behöver lite inspiration, eller är du bara nyfiken på olika frisyrer för könshåret? Då har vi en superpraktisk guide till de mest populära frisyrerna för dig att prova!

Könshårets historia

Könshårets historia

Oavsett om en kvinna väljer att stoltsera med en buske, en rolig frisyr eller att vara helrakad där nere, så är det hennes beslut. Sedan 1980-talet har kvinnors könshårsfrisyrer blivit allmänt accepterade, då kvinnor började trimma sitt könshår på sina egna villkor, precis som det ska vara!

Det är inget fel med att låta könshåren växa, raka av det eller något däremellan, det är ditt val. Vi hjälper dig att upptäcka alla populära frisyrer för kvinnligt könshår som du kan välja mellan, från att styla ditt könshår med hjälp av en bikinitrimmer till de bästa produkterna för könshårsvård när du skapar dem.

1. Busken

Busken

De som vill gå au naturel och rocka busken uppskattar att det kräver minimal ansträngning. Det är bara att luta sig tillbaka och låta lockarna växa. Håret runt vulvan finns där av en anledning, så det är inget fel med att låta det växa. I själva verket är busken naturens egen könshårfrisyr!

2. Brasilianaren

Brasilianaren

Brasilianaren, eller Brazilian, är motsatsen till busken och är för kvinnor som vill bli av med allt könshår, både i könshårsområdet och intimare delar. Detta kan uppnås med olika hårborttagningsmetoder som vaxning och rakning. Lär dig hur du rakar ditt könshår för att få en perfekt brasiliansk rakning.

3. Bermudatriangeln

Bermudatriangeln

Den här frisyren är en populär och lättskött frisyr att välja. Kvinnor brukar välja den här stilen eftersom det är bekvämt och enkelt att raka bikinilinjen och lämna håret i mitten. Stilen är i huvudsak en rakning av bikinilinjen, med hår som är triangulärt runt vulvan.

4. Den tunna remsan

Den tunna remsan

Remsan är en frisyr för könshår som väljs av kvinnor som vill ha minimalt med hår där nere men ändå lämna ett litet spår. Den här stilen ser ut som en tunt streck av hår på venusberget medan resten av området är helt rakat. Läs hur du rakar din bikinilinje för att uppnå den tunna remsan!

5. Martiniglaset

Martini-glaset

Den här stilen är ett populärt val hos kvinnor som vill vara kreativa med sitt könshår! Martiniglaset kombinerar Bermudatriangeln och den tunna remsan för att bilda en form som liknar ett martiniglas! För att uppnå den här looken kan du raka kanterna på bikinilinjen för att göra den mer triangulär och sedan lämna en tunn remsa längst ner.

6. Silverräven

Silverräven

För mogna kvinnor med grått hår där nere är silverräven ett bra sätt att låta dina gråa lockar växa fritt och vara stolt över dem. Det är bara att låta ditt gråa könshår vara och känna dig stark. Du kan också kombinera silverräven med andra frisyrer för en tidlös känsla!

7. Vajazzle

Vajazzle

Vajazzle är den roligaste och mest konstnärliga könshårsstilen av dem alla. Från att lägga till ädelstenar eller en tillfällig tatuering till att färga könshåret i vilken färg som helst – använd ditt könshår som en målarduk för att skapa fantastiska stilar, med eller utan könshår!

Om du vill använda en tillfällig tatuering eller ädelstenar på dina könsdelar måste du ta bort håret på det området innan du gör det. Du kan låta håret sitta kvar runt pärlor och tatueringar så länge det inte hindrar appliceringsprocessen.

Så där, nu vet du! Oavsett om du vill vara naturlig med en buske, bli kal med en brazilian eller forma ditt könshår till en stil som du själv väljer så finns Venus rakningsprodukter här för att hjälpa dig att uppnå vilken könshårsfrisyr du vill!

Vanliga frågor om frisyrer för könshåret